Vizualizezi pagina obiectivului turistic Chhatrapati Shivaji Maharaj Vastu Sangrahalaya (Muzeul Printul de Wales) din Mumbai, India. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Mumbai, India precum: adresa Chhatrapati Shivaji Maharaj Vastu Sangrahalaya (Muzeul Printul de Wales), cum ajung la Chhatrapati Shivaji Maharaj Vastu Sangrahalaya (Muzeul Printul de Wales), program Chhatrapati Shivaji Maharaj Vastu Sangrahalaya (Muzeul Printul de Wales), preturi Chhatrapati Shivaji Maharaj Vastu Sangrahalaya (Muzeul Printul de Wales), poze Chhatrapati Shivaji Maharaj Vastu Sangrahalaya (Muzeul Printul de Wales), localizare pe harta Chhatrapati Shivaji Maharaj Vastu Sangrahalaya (Muzeul Printul de Wales) si alte detalii Chhatrapati Shivaji Maharaj Vastu Sangrahalaya (Muzeul Printul de Wales).

  • Locatie: Mumbai, Maharashtra, India
  • Adresa: K Dubash Marg
  • Website: www.bombaymuseum.org
  • Telefon: 22844484
  • Program: 10.15am-6pm Mar-Dum

Muzeul Printul de Wales, numit acum Chhatrapati Shivaji Maharaj Vastu Sangrahalaya, a fost fondat la inceputul secolului 20 pentru a comemora vizita Printului de Wales de la acea vreme, George al V-lea, in Mumbai. Construit intre anii 1905-1915, muzeul a servit ca Centru de Bunastare pentru Copii si Spital Militar in timpul Primului Razboi Mondial. In 1922, insa, a fost transformat in Muzeul Printul de Wales si a fost inaugurat de Lady Loyd.

In anii 1990, muzeul a fost redenumit dupa fondatorul imperiului Maratha, Shivaji. Intins pe o suprafata de 12.000 de metri patrati, muzeul este inconjurat de palmieri si straturi de flori. In interiorul muzeului se gasesc, aproximativ, 50.000 de artefacte, precum sculpturi, monede si altele, expuse in sectiuni diferite: Arta, Arheologie, Istorie Naturala si Galerii Noi. Proiectul cladirii a fost realizat de George Wittet, arhitectul responsabil si cu Poarta Indiei.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Mumbai, India? Doresti sa te cazezi in apropiere de Chhatrapati Shivaji Maharaj Vastu Sangrahalaya (Muzeul Printul de Wales)?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.