Vizualizezi pagina obiectivului turistic Chihlimbarul de Buzau din Colti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Colti, Romania precum: adresa Chihlimbarul de Buzau, cum ajung la Chihlimbarul de Buzau, program Chihlimbarul de Buzau, preturi Chihlimbarul de Buzau, poze Chihlimbarul de Buzau, localizare pe harta Chihlimbarul de Buzau si alte detalii Chihlimbarul de Buzau.

  • Locatie: Colti, Buzau, Romania

Chihlimbarul de Buzau reprezinta un monument al naturii de interes geologic si paleontologic, fiind situat in comuna Colti, la circa 65 de km de municipiul Buzau.

Chihlimbarul (numit si romanit sau sucunit) s-a format in epocile geologice, avand o vechime de 40-60 de milioane de ani. Acesta ocupa o suprafata cumulata de 2,5 ha.

Datorita frumusetii sale si a celor peste 160 de culori, chihlimbarul de Buzau este considerat cel mai valoros de pe planeta.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Colti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Chihlimbarul de Buzau?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

In putine locuri din lume veti gasi asa ceva, dar spre rusinea mea muzeul chihlimbarului nu l-am vizitat de cand eram mic.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproape 7 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.