Vizualizezi pagina obiectivului turistic Cimitirul Kozala din Rijeka, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Rijeka, Croatia precum: adresa Cimitirul Kozala, cum ajung la Cimitirul Kozala, program Cimitirul Kozala, preturi Cimitirul Kozala, poze Cimitirul Kozala, localizare pe harta Cimitirul Kozala si alte detalii Cimitirul Kozala.

  • Locatie: Rijeka, Primorsko-Goranska zupanija, Croatia

Cimitirul Kozala din Rijeka este un important monument de arhitectura peisagistica si un parc de sculptura in aer liber. Acesta a fost deschis pentru public in anul 1838 si a fost construit in conformitate cu planurile lui Luigi de Emilys si Venceslao Celligoi. Printre multele sale capele private si mausolee, include lucrari de Ivan Rendić (mausolee istoriciste ale lui Gorup (1882), Manasteriotti (1894), Dall’Asta-Mohovich (1899), G. Zammatti (Belle Epoque mausoleul lui Whitehead (1905)), precum si mausoleele pentru familiile Scarpa (1861), Ploech (1888), Vio-Baccarcich (1889), Gelletich-Nicolaides (1896), etc. Cimitirul Kozala cuprinde lucrari ai aproape tuturor arhitectilor, sculptorilor, zidarilor si pictorilor care au lucrat in Rijeka, in secolele 19 si 20.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Rijeka, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Cimitirul Kozala?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.