Vizualizezi pagina obiectivului turistic Cimitirul Maritim din Sulina, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Sulina, Romania precum: adresa Cimitirul Maritim, cum ajung la Cimitirul Maritim, program Cimitirul Maritim, preturi Cimitirul Maritim, poze Cimitirul Maritim, localizare pe harta Cimitirul Maritim si alte detalii Cimitirul Maritim.

  • Locatie: Sulina, Tulcea, Romania

Pe langa peisajele de vis si plaja unica in Europa, Sulina mai are cateva atractii turistice inedite.

Unul dintre acestea este Cimitirul Maritim, monument unic in Europa, care se remarca prin diversitatea persoanelor care si-au gasit linistea in Sulina: ortodocsi, crestini, evrei, musulmani. Tot aici se afla si mormantul Printesei Ecaterina Moruzi, nepoata Voievodului moldovean Ioan Sturza, nascuta la Istanbul.

Cu o inaltime de 17 metri, Farul din Sulina este simbolul orasului. Construit intre anii 1869 – 1870, Farul, transformat in muzeu, gazduieste cabinetul de lucru al lui Eugeniu Botez, cunoscut sub pseudonimul literar Jean Bart.

Un lucru demn de remarcat este faptul ca strazile paralele sunt numerotate de la I – VI, ( Str.I, Str.a II-a, ca in New York), pe cand cele perpendiculare poarta diverse nume, atat ale unor personalitati istorice si literare (ex: Tudor Vladimirescu, Mihai Eminescu), cat si denumiri comune (Dunarii, Aleea Tineretului).


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Sulina, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Cimitirul Maritim?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.