Vizualizezi pagina obiectivului turistic Cimitirul Naval din Pula, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Pula, Croatia precum: adresa Cimitirul Naval, cum ajung la Cimitirul Naval, program Cimitirul Naval, preturi Cimitirul Naval, poze Cimitirul Naval, localizare pe harta Cimitirul Naval si alte detalii Cimitirul Naval.

  • Locatie: Pula, Istria, Croatia

Cimitirul Marinei din Pula este situat in catunul Stoja, in apropiere de plaja Valkane si de portul de agrement. Cimitirul a fost construit in anul 1862 de catre marina austriaca. Astazi, cimitirul acopera o suprafata de peste 22.000 mp unde sunt ingropati mai mult de 150.000 de soldati. Cimitirul este situat intr-un parc complet reconstruit in anul 1990 cu ajutorul Crucii Rosii din Austria si asociatia nationala germana pentru ingrijirea mormintelor de razboi. In cimitir sunt ingropati 12 amirali ai Imperiului Austro-Ungar, un amiral turc, 300 de soldati italieni si germani – victime ale scufundarii navei de pasageri Baron Gautsch si echipajele navelor militare Szent Istvan si Viribus Unitis. Recent, cimitirul a fost inclus in lista monumentelor sub patronajul Conventiei de la Haga.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Pula, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Cimitirul Naval?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.