Vizualizezi pagina obiectivului turistic Cimitirul Recoleta din Buenos Aires, Argentina. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Buenos Aires, Argentina precum: adresa Cimitirul Recoleta, cum ajung la Cimitirul Recoleta, program Cimitirul Recoleta, preturi Cimitirul Recoleta, poze Cimitirul Recoleta, localizare pe harta Cimitirul Recoleta si alte detalii Cimitirul Recoleta.

  • Locatie: Buenos Aires, Argentina
  • Adresa: intersectia strazilor Junín & Guido
  • Transport - autobuz: 59
  • Telefon: 4803-1594
  • Pret: intrarea libera
  • Program: 7am-6pm

Recoleta este unul din cele mai interesante cartiere din Buenos Aires. Aici se afla si Bazilica Maicii Domnului de Pilar, o biserica coloniala care este monument national. Cartierul are mai multe spatii deschise atractive si spatii deschise, inclusiv Plaza Francia, unde are loc targul de artefacte in fiecare duminica.

Cimitirul Recoleta pare un loc mai putin obisnuit in care sa gasesti atractii turistice dar este, de fapt, unul din pricipalele obiective turistice din Buenos Aires. Cimitirul reprezinta un oras in oras, cu numeroase monumente imense din marmura alba, granit negru si bronz lucios, decorat cu ingeri de piatra si statui ale Fecioarei Maria. Oamenii mari din trecutul Argentinei se odihnesc aici, inclusiv Evita Peron, al carei mausoleu atrage intotdeauna multimi de vizitatori. Un numar de fosti presedinti, eroi militari, staruri din sport si scriitori sunt, de asemenea, ingropati aici, cimitirul recoleta fiind un loc cu atmosfera serena si plin de istorie.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Buenos Aires, Argentina? Doresti sa te cazezi in apropiere de Cimitirul Recoleta?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.