Vizualizezi pagina obiectivului turistic Cinematograful Art Kino din Rijeka, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Rijeka, Croatia precum: adresa Cinematograful Art Kino, cum ajung la Cinematograful Art Kino, program Cinematograful Art Kino, preturi Cinematograful Art Kino, poze Cinematograful Art Kino, localizare pe harta Cinematograful Art Kino si alte detalii Cinematograful Art Kino.

  • Locatie: Rijeka, Primorsko-Goranska zupanija, Croatia

Cinematograful Art Kino din Rijeka se afla pe Korzo si a fost construit in anul 1913, in baza unui proiect al lui Mattiassi Francis, proprietar al complexului. Pentru a realiza acest imobil, Mattiassi a restructurat doua case existente si noua cladire a fost adaugata langa cele mai vechi cladiri cu vedere la bulevard.

La parterul complexului de apartamente si spatii destinate afacerilor, a deschis un cinematograf destul de modern pentru timpul sau. El a avut, mai exact, un sistem de incalzire centrala, iluminat electric, dispozitive sofisticate pentru screening-ul de ‘imagini in miscare’, iesirile de urgenta si stingatoarele de incendiu. Intrarile pentru public si galeria s-au separat de cele pentru cusete si scaunele rezervate. De la inaugurarea sa a devenit un loc de intalnire popular. Terasele de pe primul si al patrulea etaj se extind de-a lungul intregii latimi a cladirii.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Rijeka, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Cinematograful Art Kino?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.