Vizualizezi pagina obiectivului turistic Cladirea Operei din Belfast, Marea Britanie. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Belfast, Marea Britanie precum: adresa Cladirea Operei, cum ajung la Cladirea Operei, program Cladirea Operei, preturi Cladirea Operei, poze Cladirea Operei, localizare pe harta Cladirea Operei si alte detalii Cladirea Operei.

  • Locatie: Belfast, County Antrim, Marea Britanie
  • Adresa: Great Victoria St
  • Website: www.goh.co.uk

La vest de primarie, pe strada Great Victoria se afla Grand Opera House (Teatrul de Opera din Belfast). Aceasta cladire bogat ornamentata merita din plin vizitata. Datand din 1895, aceasta a avut parte de foarte multe probleme de-a lungul anilor. In 1972, in timpul conflictelor din Irlanda de Nord, cladirea a fost vanduta dezvoltatorilor imobiliari si aproape demolata. Din fericire, datorita unei campanii, acest lucru nu s-a intamplat. Intre anii 1976 si 1980, structura a fost restaurata extensiv, inclusiv refacerea panourilor de tavan din auditoriul principal. In 2006, a fost adaugata o extensie a cladirii. In prezent, Grand Opera House gazduieste musicaluri, opere si spectacole live si este una dintre adevaratele repere ale capitalei Irlandei de Nord. Sunt disponibile tururi cu ghid.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Belfast, Marea Britanie? Doresti sa te cazezi in apropiere de Cladirea Operei?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.