Vizualizezi pagina obiectivului turistic Columna Ducelui de York din Londra, Marea Britanie. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Londra, Marea Britanie precum: adresa Columna Ducelui de York, cum ajung la Columna Ducelui de York, program Columna Ducelui de York, preturi Columna Ducelui de York, poze Columna Ducelui de York, localizare pe harta Columna Ducelui de York si alte detalii Columna Ducelui de York.

  • Locatie: Londra, Marea Britanie

Columna Ducelui de York din Londra a fost construita intre 1831-1834 si ridicata in onoarea Printului Frederick Augustus, cel de a doilea fiu al regelui George III, cunoscut pentru reformele pentru modernizarea armatei britanice. Ea se afla situata in piata din fata palatului Waterloo. Columna il are arhitect pe Benjamin Dean Watt Rumeno, care a gandit o coloana toscana mare, incoronata cu o statuie a ducelui. Statuia de bronz, inalta de patru metri, a fost creata de Richard Westmacott si se afla instalata pe o mica platforma circulara. Platforma circulara se sprijina pe un balcon cu balustrada la care se ajunge pe o scara circulara din interiorul coloanei.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Londra, Marea Britanie? Doresti sa te cazezi in apropiere de Columna Ducelui de York?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.