Vizualizezi pagina obiectivului turistic Complexul Brancovenesc din Ramnicu Sarat, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Ramnicu Sarat, Romania precum: adresa Complexul Brancovenesc, cum ajung la Complexul Brancovenesc, program Complexul Brancovenesc, preturi Complexul Brancovenesc, poze Complexul Brancovenesc, localizare pe harta Complexul Brancovenesc si alte detalii Complexul Brancovenesc.

  • Locatie: Ramnicu Sarat, Buzau, Romania

Complexul Brancovenesc din Ramnicu Sarat se afla pe strada Primaverii nr. 4, judetul Buzau si este format din Casa domneasca, biserica Adormirea Maicii Domnului, zidul de incinta, turnuri si staretie.

Complexul a fost edificat de domnitorul Constantin Brancoveanu, impreuna cu unchiul sau, Mihail Cantacuzino spatarul, intre 1690-1697, in stilul ce s-a impus in arhitectura romaneasca sub numele de stilul brancovenesc.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Ramnicu Sarat, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Complexul Brancovenesc?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

Inca se mai lucreaza la restaurarea ansamblului dar complexul arata cat de cat bine chiar daca localnicii spun ca a fost restaurat “dupa ureche” in sensul ca inaltimea cladirii a scazut. Mie mi-a placut!

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.