Vizualizezi pagina obiectivului turistic Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii din Galati, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Galati, Romania precum: adresa Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii, cum ajung la Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii, program Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii, preturi Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii, poze Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii, localizare pe harta Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii si alte detalii Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii.

  • Locatie: Galati, Galati, Romania

Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii din Galati se afla pe strada Regiment 11 Siret nr. 6A, municipiul Galati si cuprinde mai multe sectii, printre care: sectia Muzeu, Observatorul astronomic si Planetariul, Acvariul, Gradina Botanica si Gradina Zoologica Garboavele.

Patrimoniul Muzeului contine peste 70.000 de piese, apartinand unor colectii de mineralogie-paleontologie, malacologie, entomologie, ornotologie si mamalogie. Din cand in cand, se organizeaza si expozitii tematice cu caracter temporar.

Planetariul si Observatorul astronomic pot fi vizitate la etajul doi al cladirii, precum si expozitia permanenta “Sistemul Solar” si fotoexpozitia “O scurta incursiune prin Univers”. Planetariul are diametrul cupolei de 7 metri, aici putand fi vizionate diferite proiectii, precum “Sistemul Solar”, “Gigantii Sistemului Solar”, “Nebuloase si Roiuri stelare”.

Observatorul astronomic este cel mai mare si mai modern observator public din Romania, fiind primul din tara ce are in dotare o luneta pentru observatii solare cu filtru H-alfa accesibila publicului, dar si primul observator public din tara cu acoperis tractabil.

Acvariul adaposteste peste 800 de exemplare din 69 de specii de pesti, indigene si exotice, din diferite bazine hidrografice.

Program de vizitare:

10:00 – 18:00 (miercuri, joi, vineri)

10:00 – 20:00 (sambata si duminica)

Tarife bilete:

Tarife: 6 lei – adulti, 1,5 lei – copii peste 5 ani, elevi, studenţiSursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Galati, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.