Vizualizezi pagina obiectivului turistic Complexul Muzeal Paul Taralunga din Prajesti din Moinesti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Moinesti, Romania precum: adresa Complexul Muzeal Paul Taralunga din Prajesti, cum ajung la Complexul Muzeal Paul Taralunga din Prajesti, program Complexul Muzeal Paul Taralunga din Prajesti, preturi Complexul Muzeal Paul Taralunga din Prajesti, poze Complexul Muzeal Paul Taralunga din Prajesti, localizare pe harta Complexul Muzeal Paul Taralunga din Prajesti si alte detalii Complexul Muzeal Paul Taralunga din Prajesti.

  • Locatie: Moinesti, Bacau, Romania

Complexul Muzeal Paul Taralunga situat in comuna Prajesti, la 20 km de Bacau detine aproximativ 3.000 de piese, grupate in sapte sectii: geologie, paleontologie, arheologie, numismatica, etnografie, botanica si zoologie.

In cadrul sau pot fi vazute fosile de mamut (oase si dinti) descoperite in vechea albie a Siretului, obiecte de cult si fragmente de ceramica din cultura Cucuteni si epocile neoliticului si bronzului, mamifere si pasari autohtone rare (printre care acvila tipatoare si pasarea ogorului) impaiate, obiecte traditionale din lemn si os, cu o vechime de doua secole, precum si costume populare.

La mai putin de 50 m de muzeu exista si o Gradina Botanica, amenajata tot de profesorul Paul Taralunga, ce adaposteste 2.000 de specii de flori si arbori exotici, printre care vanilie salbatica, migdali, magnolii, dar si un nuc negru.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Moinesti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Complexul Muzeal Paul Taralunga din Prajesti?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.