Vizualizezi pagina obiectivului turistic Complexul Turistic de Agrement Poiana Zanelor din Sant, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Sant, Romania precum: adresa Complexul Turistic de Agrement Poiana Zanelor, cum ajung la Complexul Turistic de Agrement Poiana Zanelor, program Complexul Turistic de Agrement Poiana Zanelor, preturi Complexul Turistic de Agrement Poiana Zanelor, poze Complexul Turistic de Agrement Poiana Zanelor, localizare pe harta Complexul Turistic de Agrement Poiana Zanelor si alte detalii Complexul Turistic de Agrement Poiana Zanelor.

  • Locatie: Sant, Bistrita-Nasaud, Romania

Complexul turistic de agrement Poiana Zanelor este situat in judetul Bistrita-Nasaud, localitatea Valea Mare, comuna Sant, la 90 de km de Bistrita. Acesta se afla la poalele Muntilor Rodna, la o altitudine de 629 m,

Zona din jurul complexului turistic ofera privelisti deosebite (acesta fiind inconjurat de Varful Ineu, Varful Lala, Varful Rosu, Lacul Lala, Gradina Zanelor, Poiana Zanelor)

Exista posiblitate pentru drumetii organizate, cu ghid turistic si alte forme de divertisment, precum plimbari cu ATV-ul, piscina, paintball etc.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Sant, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Complexul Turistic de Agrement Poiana Zanelor?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.