Vizualizezi pagina obiectivului turistic Complexul Turistic Valea lui Liman din Tomesti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Tomesti, Romania precum: adresa Complexul Turistic Valea lui Liman, cum ajung la Complexul Turistic Valea lui Liman, program Complexul Turistic Valea lui Liman, preturi Complexul Turistic Valea lui Liman, poze Complexul Turistic Valea lui Liman, localizare pe harta Complexul Turistic Valea lui Liman si alte detalii Complexul Turistic Valea lui Liman.

  • Locatie: Tomesti, Timis, Romania

Complexul Turistic Valea lui Liman este situat in judetul Timis, comuna Tomesti in apropiere de Colonia Fabricii. Acesta este amplasat intr-un mediu pitoresc, la poalele Muntilor Poiana Rusca, aproape de apele raului Bega.

Constituie un punct de atractie pentru turistii care poposesc in aceasta zona. Dispune de 58 de locuri de cazare in regim hotelier, 60 de casute si de un restaurant cu capacitatea de 200 de persoane.

Dintre numeroasele posibilitati de recreere din cadrul comlexului amintim: excursii la obiectivele naturale din zona, drumetii la lacasele de cult, plimbari cu bicicleta, practicarea diverselor sporturi pe terenul special amenajat. Iubitorii de soare si caldura se pot relaxa in spatiul amenajat pe marginea piscinei complexului.

Cei care poposesc pe aceste meleaguri in luna august sunt invitati sa participe la sarbatoarea “Nedeea romanilor de pretutindeni”.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Tomesti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Complexul Turistic Valea lui Liman?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.