Vizualizezi pagina obiectivului turistic Conacul Camondo din Istanbul, Turcia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Istanbul, Turcia precum: adresa Conacul Camondo, cum ajung la Conacul Camondo, program Conacul Camondo, preturi Conacul Camondo, poze Conacul Camondo, localizare pe harta Conacul Camondo si alte detalii Conacul Camondo.

  • Locatie: Istanbul, Turcia

Camondo a fost o familie de evrei bogati cu afaceri in domeniul bancar si comert din Istanbul in secolul al 19-lea. Conacul Camondo a apartinut contelui Avraam Kamondos si se afla situat pe malul Cornului de Aur, iar astazi este sediul unei societati de navigatie. Familia Camondo a emigrat de la sfarsitul secolului al 19-lea in Franta, la Paris, pastrand sediul bancii sale din Istanbul.

La moartea lui Avraam Salomon Camondo in anul 1873, cadavrul sau a fost transportat la Istanbul si inmormantat cu mare fast, in cimitirul evreiesc Haskoy. Fiii sai care au infiintat filiale in Franta ale afaceriilor de familie au ramas in Europa. Astazi in Paris exista Muzeul de arte decorative Nissim de Camondo.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Istanbul, Turcia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Conacul Camondo?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.