Vizualizezi pagina obiectivului turistic Conacul Familiei Balaceanu – Stolnici din Cotmeana, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Cotmeana, Romania precum: adresa Conacul Familiei Balaceanu – Stolnici, cum ajung la Conacul Familiei Balaceanu – Stolnici, program Conacul Familiei Balaceanu – Stolnici, preturi Conacul Familiei Balaceanu – Stolnici, poze Conacul Familiei Balaceanu – Stolnici, localizare pe harta Conacul Familiei Balaceanu – Stolnici si alte detalii Conacul Familiei Balaceanu – Stolnici.

  • Locatie: Cotmeana, Arges, Romania

Conacul familiei Balaceanu – Stolnici este situat in comuna Stolnici si a fost construit la inceputul secolului al XIX-lea.

Din ansamblu mai fac parte: biserica, zidul de incinta si anexele, toate monumente aflate in Patrimoniul cultural national. Anual in perioada sarbatorii religioase a Inaltarii Domnului are loc la Stolnici, Festivalul judetean al formatiilor de calusari.

Accesul se poate face din Pitesti, pe DN65, catre localitatea Lunca Corbului si de aici, mergand spre sud, pe DJ679, se ajunge la Stolnici.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Cotmeana, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Conacul Familiei Balaceanu - Stolnici?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.