Vizualizezi pagina obiectivului turistic Croke Park din Dublin, Irlanda. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Dublin, Irlanda precum: adresa Croke Park, cum ajung la Croke Park, program Croke Park, preturi Croke Park, poze Croke Park, localizare pe harta Croke Park si alte detalii Croke Park.

  • Locatie: Dublin, Irlanda
  • Adresa: Clonliffe Rd Croke Park | New Stand
  • Website: www.gaa.ie
  • Telefon: 01 855 8176
  • Pret: adult/copil/student muzeu €5.50/3.50/4; muzeu & tur €9.50/6/7
  • Program: 9.30am-5pm Lun-Sam, pranz-5pm Dum Apr-Oct, 10am-5pm Mar-Sam, pranz-4pm Dum Noi-Mar

Croke Park este un stadion din capitala Irlandei. Acesta este principalul stadion si sediul Gaelic Athletic Association (GAA) (Asociatia de Atletism Galic). Începând cu anul 1884 stadionul este folosit de GAA pentru a găzdui jocuri galice. Este greu de crezut ca stadionul a fost proiectat in primul rand pentru sporturile de amatori – cu o capacitate de aproximativ 80.000 de locuri, acesta este al patrulea cel mai mare stadion din Europa.

Croke Park este mai mult decat un stadion: acesta a fost descris ca fiind casa spirituala a nationalismului cultural irlandez. Jucatorii de fotbal galic si hurling – si fireste fanii lor – vorbesc despre Croke Park ca si cum acesta ar fi teren sacru.

‘Croker’ (adesea numit astfel de catre fani) este un fel de secret ascuns pentru turisti. Daca poti obtine un bilet, probabil ca tu vei fi unul dintre putinii turisti de acolo. Cea mai buna perioada in care puteti obtine bilete este de obicei in luna mai, la inceputul sezonului. Cat timp sunteti acolo, vizitati muzeul GAA si mergeti intr-un tur al acestui impresionant stadion.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Dublin, Irlanda? Doresti sa te cazezi in apropiere de Croke Park?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 4.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
Dimancea Madalina

dimancea-madalina

Stadionul Croke Park, cu o capacitate de aproximativ 84.000 de locuri, este unul dintre cele mai mari si mai moderne arene din lume. Vizitati Muzeul GAA aflat in incinta sa daca tot ajungeti acolo.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.