Vizualizezi pagina obiectivului turistic Dealul Philopappou din Atena, Grecia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Atena, Grecia precum: adresa Dealul Philopappou, cum ajung la Dealul Philopappou, program Dealul Philopappou, preturi Dealul Philopappou, poze Dealul Philopappou, localizare pe harta Dealul Philopappou si alte detalii Dealul Philopappou.

  • Locatie: Atena, Attica, Grecia

Philopappou este cel mai inalt dintre cele trei dealuri care se afla in apropierea Acropolei din Atena, fiind situat in partea de vest a acesteia. Este numit dupa un monument ridicat in partea de sus a dealului, in onoarea senatorului roman Philopappos. In antichitate, Dealul Philopappou a fost cunoscut sub numele de Mouseion (dealul muzelor). Grecii au crezut ca dealul a fost locuit de cele noua muze si ca Musaeus, un poet si discipol al lui Orfeu, a fost ingropat aici.

Dealul are o inaltime de 147 de metri si ofera vederi spectaculoase la Acropole si la mare, in partea de sud. Impreuna cu Dealul Nimfelor – locul unui fost altar dedicat nimfelor si Dealul Pnyx, locul unde s-a nascut democratia, formeaza acum un parc mare, cu o retea de drumuri care au de-a lungul lor monumente antice.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Atena, Grecia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Dealul Philopappou?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.