Vizualizezi pagina obiectivului turistic Delta Dunarii din Sulina, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Sulina, Romania precum: adresa Delta Dunarii, cum ajung la Delta Dunarii, program Delta Dunarii, preturi Delta Dunarii, poze Delta Dunarii, localizare pe harta Delta Dunarii si alte detalii Delta Dunarii.

  • Locatie: Sulina, Tulcea, Romania

La capatul celor 2.800 km pe care ii strabate de la izvoarele din Muntii Padurea Neagra pana la Marea Neagra, Dunarea a format, cu mai bine de 10 000 de ani in urma, una din cele mai frumoase delte din Europa si din lume.

Datorita varietatii peisajului, a bogatiei faunei, si in special a pasarilor, ca si a interesului dintotdeauna din punct de vedere stiintific, turistic si economic, Delta Dunarii a atras intotdeauna un mare numar de vizitatori.

Acest sanctuar al naturii, constituit din canale, plauri (insule de vegetatie plutitoare), paduri de trestii, liane, salcii si plopi, adaposteste o fauna deosebit de bogata – peste 300 de specii de pasari, dintre care o buna parte sunt declarate monumente ale naturii, fiind protejate de lege. Fauna acvatica cuprinde peste 100 de specii de peste.

Principala ocupatie a populatiei din Delta Dunarii o reprezinta pescuitul. Pescarii continua sa utilizeze traditionalele barci pescaresti, ce pot strabate canalele inguste, pentru a ajunge la marile lacuri, dintre care unele depasesc suprafata de 5 000 ha.

Cel mai bun mijloc pentru cei ce doresc sa descopere lumea pasarilor in habitatul lor, este de a se apropia cu o barca pescareasca, deoarece pasarile sunt obisnuite cu acestea si nu se sperie.

Un adevarat paradis pentru cei ce doresc sa descopere o natura salbatica, dar si sa guste un peste de calitate, inclus in majoritatea meniurilor locale, Delta Dunarii ramane o adevarat provocare pentru iubitorii de natura.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Sulina, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Delta Dunarii?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.