Vizualizezi pagina obiectivului turistic Drumul Antic Koile din Atena, Grecia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Atena, Grecia precum: adresa Drumul Antic Koile, cum ajung la Drumul Antic Koile, program Drumul Antic Koile, preturi Drumul Antic Koile, poze Drumul Antic Koile, localizare pe harta Drumul Antic Koile si alte detalii Drumul Antic Koile.

  • Locatie: Atena, Attica, Grecia

Anticul drum Koile este situat la sud-vest de Atena, pe pantele Dealurilor Muzelor si Pnyx, pe fiecare parte a rapei adanc formate de cele doua dealuri. Strada traverseaza viroaga si a fost identificat ca fiind drumul antic Koile unde, in conformitate cu Herodot, a fost ingropat campionul olimpic Kimon, tatal maratonistului Miltiade.

Drumul Koile a inflorit in special in perioada clasica (sec 5-4 i.Hr.). La nord se invecineaza cu drumul spre Melite si la est cu drumul spre Kollytos, in timp ce la vest si sud a fost protejat de Zidul lui Temistocle. Anticul drum Koile incepe la Acropole si se termina in portul Pireu. Aceasta axa semnificativa a traficului a servit pentru transportul comercial si pentru aprovizionarea orasului in vremuri de asediu. In antichitate, acesta a fost unul dintre cele mai importante drumuri din Grecia iar strada a fost captusita cu structuri importante si monumente.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Atena, Grecia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Drumul Antic Koile?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.