Vizualizezi pagina obiectivului turistic Dubai Marina din Dubai, Emiratele Arabe Unite. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Dubai, Emiratele Arabe Unite precum: adresa Dubai Marina, cum ajung la Dubai Marina, program Dubai Marina, preturi Dubai Marina, poze Dubai Marina, localizare pe harta Dubai Marina si alte detalii Dubai Marina.

  • Locatie: Dubai, Emiratele Arabe Unite

Dubai Marina este unul din cele mai mari porturi artificiale din lume si unul din primele proiecte rezidentiale din zona Noul Dubai. A fost amenajat prin aducerea apelor Golfului Persic in marina din Dubai. Dezvoltarea acestei zone urmareste crearea unui spatiu urban mare cu accent pe resedinte si o comunitate urbana prietenoasa cu pietonii, capabila sa gazduiasca o populatie internationala insemnata.

Dubai Marina este proiectat astfel incat rezidentii sa ajunga acasa, sa-si parcheze masina si sa mearga pe jos prin oras, profitand din plin de toate facilitatile din comunitate. Zona dispune de cladiri de apartamente, turnuri cu nume de pietre pretioase si magazine, cafenele, baruri si restaurante de-a lungul promenadei.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Dubai, Emiratele Arabe Unite? Doresti sa te cazezi in apropiere de Dubai Marina?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.