Vizualizezi pagina obiectivului turistic Església de Santa Maria del Pi din Barcelona, Spania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Barcelona, Spania precum: adresa Església de Santa Maria del Pi, cum ajung la Església de Santa Maria del Pi, program Església de Santa Maria del Pi, preturi Església de Santa Maria del Pi, poze Església de Santa Maria del Pi, localizare pe harta Església de Santa Maria del Pi si alte detalii Església de Santa Maria del Pi.

Església de Santa Maria del Pi este un punct de interes, din categoria obiective turistice, situat in Barcelona, Spania.

Transport - metrou
Liceu
Program
9.30am-1pm & 5-8.30pm

Obiectiv turistic fara descriere. Contribuie la realizarea descrierii acestui obiectiv turistic si poti acumula 50 de puncte. Afla mai mult despre sistemul de puncte de pe Portalturism.com.

Planifici o calatorie in Barcelona, Spania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Església de Santa Maria del Pi?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 3.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
Dimancea Madalina

dimancea-madalina

O veti gasi in piata cu acelasi nume, Placa del Pi si este unul dintre putinele monumente din Barcelona pe care il puteti vizita gratuit. Interiorul este destul de auster, fatada sobra si fara sculpturi. Insa o pueti trece pe lista obiectivelor.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.