Vizualizezi pagina obiectivului turistic Fantana Cecorativa cu Nimfa si Tritoni din Bucuresti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Bucuresti, Romania precum: adresa Fantana Cecorativa cu Nimfa si Tritoni, cum ajung la Fantana Cecorativa cu Nimfa si Tritoni, program Fantana Cecorativa cu Nimfa si Tritoni, preturi Fantana Cecorativa cu Nimfa si Tritoni, poze Fantana Cecorativa cu Nimfa si Tritoni, localizare pe harta Fantana Cecorativa cu Nimfa si Tritoni si alte detalii Fantana Cecorativa cu Nimfa si Tritoni.

  • Locatie: Bucuresti, Bucuresti, Romania

Fantana decorativa cu nimfa si tritoni din Parcul Tei are ca element principal statuia unei nimfe deasupra unui bazin sustinut de 4 tritoni.

Un detaliu important este faptul ca fantana a fost realizata in fonta la Paris intre anii 1931-1932, in celebra turnatorie creata in 1823 si condusa timp de mai multe generatii de familia Ducel.

Turnatoria Ducel era specializata in fonta ornamental-artistica, fiind renumita inca din primele decade ale secolului al XIX-lea.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Bucuresti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Fantana Cecorativa cu Nimfa si Tritoni?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Hotel Eos
Bucuresti, Bucuresti

Vezi pagina unitatii de cazare Hotel Eos

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.