Vizualizezi pagina obiectivului turistic Fantana Immacolatella din Napoli, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Napoli, Italia precum: adresa Fantana Immacolatella, cum ajung la Fantana Immacolatella, program Fantana Immacolatella, preturi Fantana Immacolatella, poze Fantana Immacolatella, localizare pe harta Fantana Immacolatella si alte detalii Fantana Immacolatella.

  • Locatie: Napoli, Campania, Italia
  • Adresa: Via Partenope Santa Lucia
  • Transport - autobuz: C25 spre Via Partenope

Fantana Immacolatella din Napoli, opera lui Pietro Berinini si Michelangelo Naccherino, este un monument ce a apartinut complexului Palatului Immacolatella, dupa ce anterior a fost amplasata langa Palatul Regal, care a fost mutat in anul 1905, in vecinatatea Castelului Ovo, pe malul Golfului Napoli. Cu Vezuviul pe fundal, Fantana del Gigante, cum se numeste monumentul, ofera o priveliste incantatoare. Monumentul a fost construit in anul 1601 din marmura alba si gri, la comanda lui Don Antonio Alvarez de Toledo, Duce de Alba.

Monumentul este format dintr-un piedestal pe care se sprijina patru cooloane corintice unite prin arcade. Arcada din mijloc are un potir din care curge apa, decorat cu animale marine iar celelalte doua statui ce reprezinta zeul raurilor. Arcadele laterale au pe laturile lor cariatide.Arcada din mijloc este surmontata de stema regala ,iar celelalte doua arcade de stema viceregului si stema orasului


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Napoli, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Fantana Immacolatella?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.