Vizualizezi pagina obiectivului turistic Fantana lui Mihai Viteazul de la Ciuta din Magura, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Magura, Romania precum: adresa Fantana lui Mihai Viteazul de la Ciuta, cum ajung la Fantana lui Mihai Viteazul de la Ciuta, program Fantana lui Mihai Viteazul de la Ciuta, preturi Fantana lui Mihai Viteazul de la Ciuta, poze Fantana lui Mihai Viteazul de la Ciuta, localizare pe harta Fantana lui Mihai Viteazul de la Ciuta si alte detalii Fantana lui Mihai Viteazul de la Ciuta.

  • Locatie: Magura, Buzau, Romania

Fantana lui Mihai Viteazu a fost ridicata in anul 1975, in satul Ciuta, comuna Magura, judetul Buzau. A fost ridicata odata cu sarbatorirea a 375 de ani de la trecerea lui Mihai Viteazul pe Valea Buzaului spre Ardeal.

Monumentul marcheaza locul unde domnitorul si oastea sa au poposit pentru o noapte, in octombrie 1599. A fost realizat de sculptorul Gheorghe Coman, unul dintre initiatorii Taberei de sculptura in aer liber de la Magura.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Magura, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Fantana lui Mihai Viteazul de la Ciuta?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

Obiectivul turistic mentionat face parte din categoria monumente istorice si se afla langa un restaurant cu mancaruri apetisante.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 5 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.