Vizualizezi pagina obiectivului turistic Fantana Maremma din Cecina, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Cecina, Italia precum: adresa Fantana Maremma, cum ajung la Fantana Maremma, program Fantana Maremma, preturi Fantana Maremma, poze Fantana Maremma, localizare pe harta Fantana Maremma si alte detalii Fantana Maremma.

  • Locatie: Cecina, Toscana, Italia

Fantana Maremma domina Piata Guerazzi din Cecina, provincia Livorno, regiunea Toscana si este situata vis a vis de Palatul Congresului si biserica Sf Iosif si Leopoldo. Fantana este opera sculptorului simbolist Ermidio Vignali din Torino.

Fantana Maremma a fost construita in anul 1919 si restaurata in anul 2010. Lucrarile de restaurare au durat 5 luni. In luna mai a aceluiasi an, monumentul a fost redat cecinezilor, un simbol al orasului, incununat de Hercule dominand meduzele din bronz, care reprezinta fortele brute ale naturii, in timp ce femeia de la baza monumentului reprezinta Cecina, care isi potoleste setea. Heruvimii reprezinta vadul de afaceri, industria si municipalitatea.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Cecina, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Fantana Maremma?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Opera a sculptorului simbolist torinez Ermidio Vignali ,Fantana Maremma,decoreaza Piata Guerazzi din anul 1919,centrul istoric din Cecina.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ 5 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.