Vizualizezi pagina obiectivului turistic Fantana Observatorului din Paris, Franta. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Paris, Franta precum: adresa Fantana Observatorului, cum ajung la Fantana Observatorului, program Fantana Observatorului, preturi Fantana Observatorului, poze Fantana Observatorului, localizare pe harta Fantana Observatorului si alte detalii Fantana Observatorului.

  • Locatie: Paris, Ile de France, Franta

Fantana Observatorului este o fantana monumentala din Jardins de l’Observatoire (Gradina Observatorului), Paris. Monumentul a fost construit intre anii 1867-1874, ca lucrare a mai multor sculptori francezi (Louis Villemi, Eugène Legrain, Jean Baptiste Carpeaux, Emmanuel Frémiet) si se gaseste in partea sudica a Gradinilor Luxembourg. Fantana include statuia unui glob pamantesc sustinut de patru femei, fiecare reprezentand un continent (sau patru puncte cardinale). Pentru a mentine simetria, Oceania a fost omisa. Fantana este amplasata pe aleea ce duce de la Observatoire de Paris la Palais du Luxembourg.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Paris, Franta? Doresti sa te cazezi in apropiere de Fantana Observatorului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.