Vizualizezi pagina obiectivului turistic Farul din Punta Carena din Capri, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Capri, Italia precum: adresa Farul din Punta Carena, cum ajung la Farul din Punta Carena, program Farul din Punta Carena, preturi Farul din Punta Carena, poze Farul din Punta Carena, localizare pe harta Farul din Punta Carena si alte detalii Farul din Punta Carena.

  • Locatie: Capri, Italia

Farul din Punta Carena este un far activ, situat pe insula Capri, pe capul cu acelasi nume, la aproximativ 3 kilometri sud-vest de Anacapri. Farul a fost construit intre anii 1862-1867. Farul, activ din anul 1867, se compune dintr-un turn prismatic din caramida octogonal, cu felinar si galerie, deasupra unei cladiri cu doua etaje.

Farul a fost zugravit de curand si este acum alb cu dungi verticale rosii, iar casa portarului este rosie. Farul are o miscare de rotatie care emite flash-uri de lumina alba la fiecare 3 secunde. Planul focal este situat la 73 de metri deasupra nivelului marii. Farul are o raza de 25 mile marine (aproximativ 46 km).


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Capri, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Farul din Punta Carena?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Oferte turistice Capri