Vizualizezi pagina obiectivului turistic Farul Venetian din Chania, Grecia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Chania, Grecia precum: adresa Farul Venetian, cum ajung la Farul Venetian, program Farul Venetian, preturi Farul Venetian, poze Farul Venetian, localizare pe harta Farul Venetian si alte detalii Farul Venetian.

  • Locatie: Chania, Creta, Grecia

Portul din Chania este unul din cele mai aglomerate locuri pe timpul zilei si cel mai romantic decor pe perioada noptii. Farul venetian este situat ideal, la extremitatea debarcaderului, la intrarea in port si este considerat simbolul Chaniei. Initial, farul a fost construit de catre venetieni in anul 1570, fiind ulterior reconstruit de mai multe ori, ultima data in anul 1830.

Farul iese in evidenta prin blocurile de piatra din care este construit si prin forma sa dreptunghiulara. Acesta nu mai este functional dar este, in continuare, unul din obiectivele turistice de top din Chania datorita arhitecturii magnifice si a interesului istoric. Pe timpul noptii farul straluceste oferind o imagine foarte frumoasa. Vizitatorii se pot plimba de-a lungul zidurilor venetiene dar nu au acces inauntru.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Chania, Grecia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Farul Venetian?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.