Vizualizezi pagina obiectivului turistic Fortareata Belvedere din Florenta, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Florenta, Italia precum: adresa Fortareata Belvedere, cum ajung la Fortareata Belvedere, program Fortareata Belvedere, preturi Fortareata Belvedere, poze Fortareata Belvedere, localizare pe harta Fortareata Belvedere si alte detalii Fortareata Belvedere.

  • Locatie: Florenta, Toscana, Italia
  • Telefon: 055 23 320

Dealul Boboli este singurul deal incorporat, cel putin pentru o parte, in interiorul zidurilor din secolul al 13-lea. In partea de sus a acestei sectiuni laterale de colina este plasat, in cel mai inalt punct al zidurilor orasului, fortul San Giorgio. Intotdeauna in strategiile defensive ale sistemului Oltrarno, orasul de deal a fost considerat unul dintre punctele slabe, mai ales cu aparita, in epoca moderna, a artilerie.

Cetatea San Giovanni Battista (mai tarziu cunoscuta sub numele de ‘da Basso’), comandata de catre Giulio de Medici – Papa Clement al VII – si construita de Antonio da Sangallo cel Tanar in anii 1534 – 1537, a avut cu siguranta o functie de aparare in tara si in jurul oraului construit pe un platou. Dar scopul sau principal a fost de a salva familia ducala si curtea sa de tulburarile interne.

Succesorul lui Alexandru, Cosimo I, a construit, in jurul anilor cincizeci ai secolului al 16-lea, fortificatia dealului San Miniato si zidurile sale de aparare, creand metereze in peretii zidurilor construite in secolul al 14-lea din cetatile de pe dealurile San Frediano si Boboli.

Mutarea Marelui Ducat din Palazzo Vecchio la Palazzo Pitti, de catre Ferdinand I, a influentat decizia de a construi noul fort in apropierea zidurilor care inconjurau Gradina Boboli, adiacenta Palatului Pitti.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Florenta, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Fortareata Belvedere?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.