Vizualizezi pagina obiectivului turistic Fortul Mesola din Capri, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Capri, Italia precum: adresa Fortul Mesola, cum ajung la Fortul Mesola, program Fortul Mesola, preturi Fortul Mesola, poze Fortul Mesola, localizare pe harta Fortul Mesola si alte detalii Fortul Mesola.

  • Locatie: Capri, Italia

Fortul Mesola de pe Insula Capri este situat pe peninsula Campetiello, intre forturile Pino si Orrico. A fost construit in secolul al 19-lea de catre britanici, pe promontoriul Campetiello (numit dupa familia care detinea terenul respectiv). Intre zidurile lui s-au gasit pietre de tuf vulcanic, similare cu cele folosite de vechii romani. Fortul Mesola a fost construit intr-o pozitie strategica, care permite controlul intregii coaste intre Cala di Mezzo si Cala del Lupinaro.

Fortul are un perete curbat mai masiv, construit pentru a proteja celelalte patru camere superioare dreptunghiulare (simetrice la intrare) si o camera de subsol, unde au fost, probabil, ingrijiti soldatii raniti. Fortul este de asemenea echipat cu un sant extern orientat in amonte. Zona din Mesola a fost locuita din timpurile preistorice, sapaturile arheologice scotand la lumina fragmente de vase si alte artefacte.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Capri, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Fortul Mesola?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Oferte turistice Capri