Vizualizezi pagina obiectivului turistic Forumul lui Traian din Roma, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Roma, Italia precum: adresa Forumul lui Traian, cum ajung la Forumul lui Traian, program Forumul lui Traian, preturi Forumul lui Traian, poze Forumul lui Traian, localizare pe harta Forumul lui Traian si alte detalii Forumul lui Traian.

  • Locatie: Roma, Lazio, Italia

Forumul lui Traian din Roma a fost construit intre anii 112-113 de catre Apolodor din Damasc. Pentru asta s-a eliminat o sa de deal care unea Dealul Capitoliului cu Dealul Quirinal, blocand astfel indinderea forumurilor spre Martius Campus. Constructia Pietei lui Traian a intrat putin si in Dealul Quirinal. Piata Forumului a fost inchisa de catre Basilica Ulpia si Columna lui Traian, la partea din spate. In fata bazilicii, o fatada monumentala a fost fundalul unei mari sculpturi, statuia ecvestra a imparatului Traian. Forumul s-a inaltat dupa cucerirea Daciei de catre Traian, ale carui decoratiuni celebrau victoriile sale militare. Ultimul dintre Foruri era totodata cel mai mare si maiestuos.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Roma, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Forumul lui Traian?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.