Vizualizezi pagina obiectivului turistic Fosa Marina din Zadar, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Zadar, Croatia precum: adresa Fosa Marina, cum ajung la Fosa Marina, program Fosa Marina, preturi Fosa Marina, poze Fosa Marina, localizare pe harta Fosa Marina si alte detalii Fosa Marina.

  • Locatie: Zadar, Croatia

Fosa este portul orasului Zadar, creat ca un canal artificial cu adancimea de 3 metri, pentru barci pescaresti si de agrement. Portul este situat chiar sub zidurile orasului, in afara lui, in fata Porta Terraferma. Pe partea de NV a oglinzii apei se afla meterezele cetatii Zadar.

Pitoreasca Fosa Marina de la Marea Adriatica are pe malurile ei unul dintre numeroasele restaurante ale acestui oras, cu o terasa superba, care da in port si un interior elegant, care combina zidurile de piatra vechi cu stilul secolului 21. Restaurantul Fosa este un loc foarte elegant. Accentul este pus pe peste proaspat din Marea Adriatica, servit la gratar, cu sare, sau la cuptor.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Zadar, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Fosa Marina?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.