Vizualizezi pagina obiectivului turistic Funicularul Santa Justa din Lisabona, Portugalia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Lisabona, Portugalia precum: adresa Funicularul Santa Justa, cum ajung la Funicularul Santa Justa, program Funicularul Santa Justa, preturi Funicularul Santa Justa, poze Funicularul Santa Justa, localizare pe harta Funicularul Santa Justa si alte detalii Funicularul Santa Justa.

  • Locatie: Lisabona, Portugalia
  • Adresa: Rua Aurea si Rua de Santa Justa
  • Telefon: 213 613 054
  • Pret: intrare €2.70
  • Program: 7am-9pm; 7am-11pm vara

Funicularul sau Liftul Santa Justa din Lisabona este situat in Rua de Santa Justa si a fost proiectat de Raoul Mesnier du Ponsard, un ucenic al lui Gustave Eiffel. Constructia acestuia, in stil neogotic, a inceput in anul 1900 si a fost finalizata in anul 1902. Acest lift conecteaza Baixa (orasul de jos) cu Bairro Alto (oras superior) printr-un pasaj. Din partea de sus a acestui ascensor va puteti bucura de un peisaj frumos pe una din partile orasului.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Lisabona, Portugalia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Funicularul Santa Justa?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Funicularul sau Liftul Santa Justa din Lisabona atrage multi turisti dornici sa exploreze orasul de la inaltimea lui si sa admire panoramele uluitoare.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 3 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.