Vizualizezi pagina obiectivului turistic Galeria de Arta Giovanni si Marella Agnelli din Torino, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Torino, Italia precum: adresa Galeria de Arta Giovanni si Marella Agnelli, cum ajung la Galeria de Arta Giovanni si Marella Agnelli, program Galeria de Arta Giovanni si Marella Agnelli, preturi Galeria de Arta Giovanni si Marella Agnelli, poze Galeria de Arta Giovanni si Marella Agnelli, localizare pe harta Galeria de Arta Giovanni si Marella Agnelli si alte detalii Galeria de Arta Giovanni si Marella Agnelli.

Galeria de Arta Giovanni si Marella Agnelli este un punct de interes, din categoria obiective turistice, situat in Torino, Italia.

Adresa
Via Nizza 230
Telefon
011 006 27 13
Pret
­adult/child €4/2.50
Program
10am-7pm Tue-Sun

Obiectiv turistic fara descriere. Contribuie la realizarea descrierii acestui obiectiv turistic si poti acumula 50 de puncte. Afla mai mult despre sistemul de puncte de pe Portalturism.com.

Planifici o calatorie in Torino, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Galeria de Arta Giovanni si Marella Agnelli?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.