Vizualizezi pagina obiectivului turistic Galeria de Arta Jehangir din Mumbai, India. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Mumbai, India precum: adresa Galeria de Arta Jehangir, cum ajung la Galeria de Arta Jehangir, program Galeria de Arta Jehangir, preturi Galeria de Arta Jehangir, poze Galeria de Arta Jehangir, localizare pe harta Galeria de Arta Jehangir si alte detalii Galeria de Arta Jehangir.

  • Locatie: Mumbai, Maharashtra, India
  • Adresa: 161B MG Rd
  • Telefon: 22843989
  • Pret: intrarea libera
  • Program: 11am-7pm

Galeria de Arta Jehangir este una din cele mai faimoase galerii de arta din Mumbai si este situata in zona aglomerata Kala Ghoda. Galeria are doua sali principale: Chemould si Terrace. Fondata de Sir Cowasji Jehongir, impreuna cu K. K. Hebbar si Dr. Homi Bhabha, galeria are o colectie permanenta de arta dar organizeaza si expozitii temporare cu lucrari ale artistilor eminenti si de renume mondial.

La primul etaj al galeriei Jehangir se afla galeria Chemould, care a luat fiinta ca un atelier de fotografie al unui cuplu artistic, care a facut parte din miscarea artistica contemporana. Toate operele din galerie sunt de vanzare iar trotuarul din fata cladirii este plin de artisti aspiranti care isi expun lucrarile. Dupa ce vizitati galeria, va puteti bucura de o ceasca de ceai la cafeneaua Samovar din gradina, un loc preferat de relaxare printre artisti.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Mumbai, India? Doresti sa te cazezi in apropiere de Galeria de Arta Jehangir?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.