Vizualizezi pagina obiectivului turistic Galeria de Arta si Muzeul Kelvingrove din Glasgow, Marea Britanie. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Glasgow, Marea Britanie precum: adresa Galeria de Arta si Muzeul Kelvingrove, cum ajung la Galeria de Arta si Muzeul Kelvingrove, program Galeria de Arta si Muzeul Kelvingrove, preturi Galeria de Arta si Muzeul Kelvingrove, poze Galeria de Arta si Muzeul Kelvingrove, localizare pe harta Galeria de Arta si Muzeul Kelvingrove si alte detalii Galeria de Arta si Muzeul Kelvingrove.

  • Locatie: Glasgow, Strathclyde, Marea Britanie
  • Adresa: Argyle St
  • Website: www.glasgowmuseums.com
  • Program: 10am-5pm Lun-Joi & Sam, 11am-5pm Vin & Dum

Sauchiehall Street, o ‘Mecca‘ a shopping-ului si a divertismentului, se intinde pe 2,4 km si ofera cea mai mare varietate de magazine din oras. Sauchiehall Street se termina la Argyle Street in West End-ul orasului, o zona cocheta de cafenele, restaurante, magazine exclusiviste, hoteluri de lux si, probabil cel mai important, Muzeul si Galeria de Arta Kelvingrove. Deschis in anul 1901, muzeul se mandreste cu o colectie minunata de picturi britanice si continentale, inclusiv bijuterii precum ‘Portretul lui Alexander Reid’ de Van Gogh (Reid a fost un renumit colectionar de arta din Glasgow). Descoperirile arheologice scotiene includ unelte din epoca bronzului si bijuterii din Arran, Kintyre si Glenluce. Alte expozitii de interes includ arme si armuri (coifuri, arbalete si sabii din secolele 15 si 16), precum si tapiserii flamande, bijuterii create in Glasgow, argintarie, sticlarie si olarie din diferite perioade.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Glasgow, Marea Britanie? Doresti sa te cazezi in apropiere de Galeria de Arta si Muzeul Kelvingrove?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.