Vizualizezi pagina obiectivului turistic Galeria Principe di Napoli din Napoli, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Napoli, Italia precum: adresa Galeria Principe di Napoli, cum ajung la Galeria Principe di Napoli, program Galeria Principe di Napoli, preturi Galeria Principe di Napoli, poze Galeria Principe di Napoli, localizare pe harta Galeria Principe di Napoli si alte detalii Galeria Principe di Napoli.

  • Locatie: Napoli, Campania, Italia
  • Adresa: Piazza Museo Nazionale Centro Storico
  • Transport - metrou: Museo
  • Telefon: tel, info: 081 44 42 45

Constructia galeriei a inceput in anul 1870 si a fost finalizata in anul 1883, dupa proiectul arhitectilor Nicola si Giovanni de Briglia Novellis. Galleria Principe di Napoli a fost construita din zid de caramida cu acoperis de sticla si fier, cu trei tronsoane de lungimi diferite, fiecare avand un portal. Deschiderile Galeriei dau spre Via Pessina, Strada Broggia si in piata din fata Muzeului National.

Interioarele sunt decorate cu stucaturi splendide. Galeria nu a fost niciodata spatiul comercial care s-a dorit si nici un centru cultural si social al orasului, ci a adapostit doar birouri municipale, restul spatiului ramanand nefolosit. Lasata in degradare o vreme, galeria a fost renovata in perioada 2007-2008 iar din iunie 2009 a fost redata publicului.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Napoli, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Galeria Principe di Napoli?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.