Vizualizezi pagina obiectivului turistic Galeria Umberto I din Napoli, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Napoli, Italia precum: adresa Galeria Umberto I, cum ajung la Galeria Umberto I, program Galeria Umberto I, preturi Galeria Umberto I, poze Galeria Umberto I, localizare pe harta Galeria Umberto I si alte detalii Galeria Umberto I.

  • Locatie: Napoli, Campania, Italia
  • Adresa: Via San Carlo Centro Storico
  • Transport - autobuz: R2 spre Via San Carlo

Construita intre anii 1887-1891, dupa proiectul arhitectului Emanuele Rocco, galeria a fost numita Galleria Umberto I, dupa regele Italiei, la momentul constructiei. Din punct de vedere constructiv, Galeria are forma de cruce mare si spatioasa, surmontata de un dom de sticla, fixat de 16 stalpi de metal.

Dintre cele patru aripi boltite din sticla, una are iesire spre Via Toledo (Via Roma), in continuarea arterei principale din centrul orasului, si o alta se deschide spre Teatrul San Carlo. Galeria reuneste sub copola ei afaceri, magazine, cafenele si viata sociala, fiind atat spatiu public cat si spatiu privat, in apartamentele de la etajul al treilea.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Napoli, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Galeria Umberto I?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Vad comercial si promenada, Galleria Umberto I, atrage cu a sa cupola si aripi din sticla sub forma de cruce.Galeria este situata in apropierea Palatului Regal si a teatrului San Carlo din Napoli.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 4 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.