Vizualizezi pagina obiectivului turistic Galeriile de Arta Stefan Luchian din Botosani, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Botosani, Romania precum: adresa Galeriile de Arta Stefan Luchian, cum ajung la Galeriile de Arta Stefan Luchian, program Galeriile de Arta Stefan Luchian, preturi Galeriile de Arta Stefan Luchian, poze Galeriile de Arta Stefan Luchian, localizare pe harta Galeriile de Arta Stefan Luchian si alte detalii Galeriile de Arta Stefan Luchian.

  • Locatie: Botosani, Botosani, Romania

Galeriile de arta Stefan Luchian sunt situate pe Calea Nationala nr. 162, Botosani, judetul Botosani si reprezinta Sectia de Arta a Muzeului Judetean.

Aici este valorificat patrimoniul artistic botosanean, patrimoniu ce cuprinde lucrarile artistilor plastici Stefan Luchian, Octav Bancila, precum si a numerosi artisti plastici contemporani, lucrarile unor renumiti graficieni printre care ale Ligiei Macovei, cea mai buna ilustratoare a poeziilor lui Mihai Eminescu, sculpturile semnate de Iulia Onila si Dan Covataru sau tapiteriile create de Cela Neamtu, Aspazia Burduja, si Ileana Balota.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Botosani, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Galeriile de Arta Stefan Luchian?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.