Vizualizezi pagina obiectivului turistic Gradina Belvedere Principessa di Piemonte din Ravello, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Ravello, Italia precum: adresa Gradina Belvedere Principessa di Piemonte, cum ajung la Gradina Belvedere Principessa di Piemonte, program Gradina Belvedere Principessa di Piemonte, preturi Gradina Belvedere Principessa di Piemonte, poze Gradina Belvedere Principessa di Piemonte, localizare pe harta Gradina Belvedere Principessa di Piemonte si alte detalii Gradina Belvedere Principessa di Piemonte.

  • Locatie: Ravello, Coasta Amalfi, Italia

Principessa di Piemonte din Ravello este un mic parc decorat cu straturi de flori magnifice, o oaza de relaxare si de incantare cu vederi ale Coastei Amalfi, care straluceste in zare fermecand privirea.

Parcul este situat langa Via San Giovanni del Toro, care este o strada ingusta, care duce pe deal din centrul orasului, unde se gasesc cele mai rafinate buticuri cu produse ceramice.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Ravello, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Gradina Belvedere Principessa di Piemonte?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.