Vizualizezi pagina obiectivului turistic Gradina de Pasari Yuen Po Street & Piata de Flori din Hong Kong, Hong Kong. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Hong Kong, Hong Kong precum: adresa Gradina de Pasari Yuen Po Street & Piata de Flori, cum ajung la Gradina de Pasari Yuen Po Street & Piata de Flori, program Gradina de Pasari Yuen Po Street & Piata de Flori, preturi Gradina de Pasari Yuen Po Street & Piata de Flori, poze Gradina de Pasari Yuen Po Street & Piata de Flori, localizare pe harta Gradina de Pasari Yuen Po Street & Piata de Flori si alte detalii Gradina de Pasari Yuen Po Street & Piata de Flori.

Gradina de Pasari Yuen Po Street & Piata de Flori este un punct de interes, din categoria obiective turistice, situat in Hong Kong, Hong Kong.

Adresa
Yuen Po St/Boundary St
Transport - metrou
Prince Edward, exit B1
Program
7am-8pm

Obiectiv turistic fara descriere. Contribuie la realizarea descrierii acestui obiectiv turistic si poti acumula 50 de puncte. Afla mai mult despre sistemul de puncte de pe Portalturism.com.

Planifici o calatorie in Hong Kong, Hong Kong? Doresti sa te cazezi in apropiere de Gradina de Pasari Yuen Po Street & Piata de Flori?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.