Vizualizezi pagina obiectivului turistic Gradina Zoologica din Singapore, Singapore. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Singapore, Singapore precum: adresa Gradina Zoologica, cum ajung la Gradina Zoologica, program Gradina Zoologica, preturi Gradina Zoologica, poze Gradina Zoologica, localizare pe harta Gradina Zoologica si alte detalii Gradina Zoologica.

  • Locatie: Singapore, Singapore
  • Adresa: 80 Mandai Lake Rd
  • Transport - metrou: Ang Mo Kio, apoi autobuzul 138
  • Website: www.zoo.com.sg
  • Telefon: 6269 3411
  • Pret: adult/copil S$18/9
  • Program: 8.30am-6pm

Un alt loc minunat pentru o vizita cu intreaga familie este Gradina Zoologica sin Singapore sau Singapore Zoo. Aceasta gradina nu este una obisnuita, ci este una din cele mai interesante si frumoase din lume. Pe langa faptul ca nu veti simti nici un miros urat ca in restul parcurilor de acest tip, animalele de aici nu sunt tinute in spatele gratiilor, in custi, ci sunt tinute in mediul lor natural si deschis. Bineinteles, animalele periculoase pot fi urmarite din spatele unor geamuri securizate.

Singapore Zoo ocupa 28 de hectare din centrul impadurit al orasului. Constructia sa a costat 9 milioane de dolari singaporezi si a fost deschisa la 27 iunie 1973. Gradina detine peste 300 de specii de animale, din care 16% sunt considerate pe cale de disparitie, atragand peste 1,6 milioane de vizitatori anual. Inca de la inceputurile sale, gradina zoologica a urmat trendul modern al pastrarii animalelor in spatii deschise si naturale, cu bariere ascunse, santuri sau sticla intre ele si vizitatori.

Gradina zoologica nu s-a mai extins dincolo de cele 28 de hectare ale sale, dar o arie de 40 de hectare din padurea alaturata a fost transformata in Night Safari – prima gradina zoologica nocturna din lume, unde vizitatorii pot admira animale salbatice intr-un safari pe timp de noapte, din spatele unor bariere invizibile. Plimbandu-va pe cararile de aici, veti avea ocazia sa vedeti vulturi, lupi, rinoceri asiatici, hiene dungate sau ursi la lumina lunii, in mediul lor natural.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Singapore, Singapore? Doresti sa te cazezi in apropiere de Gradina Zoologica?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.