Vizualizezi pagina obiectivului turistic Hotel Kvarner din Opatija, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Opatija, Croatia precum: adresa Hotel Kvarner, cum ajung la Hotel Kvarner, program Hotel Kvarner, preturi Hotel Kvarner, poze Hotel Kvarner, localizare pe harta Hotel Kvarner si alte detalii Hotel Kvarner.

  • Locatie: Opatija, Primorsko-Goranska zupanija, Croatia

Hotelul Kvarner din Opatija a fost construit la sfarsitul secolului 19 si a fost deschis publicului in anul 1884. Este situat pe malul golfului cu acelasi nume de la Marea Adriatca. Arhitectura de atunci a disparut aproape in intregime. Aspectul unitatilor de baie, din lemn vechi, a fost pastrat in arhive, fiind depozitate planuri si alte documente, material fotografic – reprezentand cea mai mare parte de carti postale din perioada.

Hotelul Kvarner detine recordul de a fi primul hotel construit nu numai in oras, ci si pe intreaga coasta a Adriaticii de est. Decizia de a deschide acest hotel a fost a directorului Societatii Cailor Ferate de Sud, Friedrich Julius Schuler, iar lucrarile poarta semnatura inginerilor Wilhelm si Meese. Hotelul este cunoscut pentru sala de cristal si terasa pe care se desfasoara, pe tot parcursul anului, evenimente sociale.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Opatija, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Hotel Kvarner?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.