Vizualizezi pagina obiectivului turistic Hotel New York din Rotterdam, Olanda. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Rotterdam, Olanda precum: adresa Hotel New York, cum ajung la Hotel New York, program Hotel New York, preturi Hotel New York, poze Hotel New York, localizare pe harta Hotel New York si alte detalii Hotel New York.

  • Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland, Olanda

Hotelul New York este amplasat in fostul sediu central al Holland America Line, la capatul cartierului Kop van Zuid din Rotterdam. Vapoarele au navigat de la aceasta locatie, de la cheiul Wilhelmina din Rotterdam pana la New York, timp de un secol. Zeci de mii de pasageri aventurosi au plecat de la ceea ce este acum Hotel New York, in cautarea unei vieti mai bune in ‘tara fagaduintei’, America. Cu toate acestea, industria navala s-a schimbat, iar ultimul vas care a transportat pasagerii a navigat de la Rotterdam in 1971. Holland America Line s-a mutat, iar sediul companiei a ramas vacant pana a fost redenumit Hotel New York in anul 1993.

Hotelul New York consta intr-un hotel, restaurant, bar, cafenea in aer liber, stand de ziare si librarie. Hotelul a facut un efort pentru a mentine arhitectura si interiorul originale intacte. Oaspetii vor fi uimiti de superbele decoratiuni Jugendstil si istoria cu care cladirea este inundata. Comandati ceva din meniu si faceti-va timp pentru a va bucura cu adevarat de Hotel New York.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Rotterdam, Olanda? Doresti sa te cazezi in apropiere de Hotel New York?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.