Vizualizezi pagina obiectivului turistic Hotelul Marmorata din Ravello, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Ravello, Italia precum: adresa Hotelul Marmorata, cum ajung la Hotelul Marmorata, program Hotelul Marmorata, preturi Hotelul Marmorata, poze Hotelul Marmorata, localizare pe harta Hotelul Marmorata si alte detalii Hotelul Marmorata.

  • Locatie: Ravello, Coasta Amalfi, Italia

Marmorata este un catun de coasta din Ravello, situat intre Minori si Atrani, inconjurat de plantatii luxuriante de lamai, vita de vie si vegetatie mediteraneana, cu vedere la mare. Numele locului provine, probabil de la susurul unei cascade situata intr-o grota in stanca.

Hotelul este situat perpendicular pe celebra Vila a familiei Rufolo, caruia a apartinut si catunul. Multe documente atesta prezenta unei mori mici, inca din secolul al XI-lea. Transformata intr-o fabrica de hartie in timpul secolului al XV-lea, a continuat sa lucreze pana in anii ’80 ai secolului trecut, cand proprietatea a devenit un hotel.

Stancile de deasupra marii au fost locul perfect pentru construirea de turnuri de veghe, parte a complexului defensiv de coasta proiectat in timpul perioadei viceregilor spanioli, in scopul de a apara populatia de frecvente raiduri ale piratilor. Unul dintre cladirile cel mai bine conservate este asa numitul turn Scarpariello, care a gazduit multe celebritati, cum ar fi Jacqueline Kennedy, Greta Garbo, Umberto al II-lea de Savoia si Stokpawsky.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Ravello, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Hotelul Marmorata?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.