Vizualizezi pagina obiectivului turistic Inchisoarea Crumlin Road Gaol din Belfast, Marea Britanie. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Belfast, Marea Britanie precum: adresa Inchisoarea Crumlin Road Gaol, cum ajung la Inchisoarea Crumlin Road Gaol, program Inchisoarea Crumlin Road Gaol, preturi Inchisoarea Crumlin Road Gaol, poze Inchisoarea Crumlin Road Gaol, localizare pe harta Inchisoarea Crumlin Road Gaol si alte detalii Inchisoarea Crumlin Road Gaol.

  • Locatie: Belfast, County Antrim, Marea Britanie

Cand a fost inchisa in anul 1996, multi au crezut ca infama inchisoare Crumlin Road Gaol nu se va mai redeschide. Cat de tare s-au inselat. Inchisoarea notorie de odinioara a devenit rapid una dintre principalele atractii turistice din Belfast de la redeschiderea sa in 2012. Aceasta este un loc excelent pentru a da piept cu istoria Irlandei de Nord. Tururi ghidate fascinante povestesc despre femeile si copiii care au fost incarcerati aici, precum si despre segrerarea prizonierilor loialisti si republicani. Va puteti plimba prin tunelul subteran care conecta inchisoarea la tribunal, va puteti aseza pe scaunul directorului de inchisoare si puteti face o vizita la celula omului condamnat.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Belfast, Marea Britanie? Doresti sa te cazezi in apropiere de Inchisoarea Crumlin Road Gaol?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.