Vizualizezi pagina obiectivului turistic Institutul Australian de Stiinte Marine din Townsville, Australia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Townsville, Australia precum: adresa Institutul Australian de Stiinte Marine, cum ajung la Institutul Australian de Stiinte Marine, program Institutul Australian de Stiinte Marine, preturi Institutul Australian de Stiinte Marine, poze Institutul Australian de Stiinte Marine, localizare pe harta Institutul Australian de Stiinte Marine si alte detalii Institutul Australian de Stiinte Marine.

Institutul Australian de Stiinte Marine este un punct de interes, din categoria obiective turistice, situat in Townsville, Australia.

Website
www.aims.gov.au
Telefon
07-4753 4444

Obiectiv turistic fara descriere. Contribuie la realizarea descrierii acestui obiectiv turistic si poti acumula 50 de puncte. Afla mai mult despre sistemul de puncte de pe Portalturism.com.

Planifici o calatorie in Townsville, Australia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Institutul Australian de Stiinte Marine?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.