Vizualizezi pagina obiectivului turistic Insula Mirihi din Maldive. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Maldive precum: adresa Insula Mirihi, cum ajung la Insula Mirihi, program Insula Mirihi, preturi Insula Mirihi, poze Insula Mirihi, localizare pe harta Insula Mirihi si alte detalii Insula Mirihi.

  • Locatie: Maldive

Insula Mirihi din Maldive

Insula si-a luat numele de la o floare locala galbena numita Mirihi, care, potrivit legendei, poate fi folosita pentru a “combate otrava”. Aceasta insula mica are decat 350 de metri in lungime si 50 de metri in latime. Este o insula tropicala izolata situata in Atolul Sudic Ari. Se afla la o distanta de 85 de kilometri, la sud, de capitala Male. Aceasta insula este binecuvantata cu plaje de talc, ape de culoare turcoaz si o liniste si un calm incredibil. Aceasta bucatica de pamant pare rupta din rai. Puteti sta pe insula in una din frumoasele vile de pe plaja sau in una din fabuloasele vile de deasupra apei. Insula dispune de toate facilitatile moderne si are cateva restaurante de clasa mondiala.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Maldive? Doresti sa te cazezi in apropiere de Insula Mirihi?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.