Vizualizezi pagina obiectivului turistic Jeep Trip din Thasos, Grecia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Thasos, Grecia precum: adresa Jeep Trip, cum ajung la Jeep Trip, program Jeep Trip, preturi Jeep Trip, poze Jeep Trip, localizare pe harta Jeep Trip si alte detalii Jeep Trip.

  • Locatie: Thasos, Grecia

Cine a vizitat satul si statiunea Potos, a avut si ocazia sa faca excursia pe munte cu Jeep-ul. Imbarcati in jeep-ul Suzuki, se ia calea muntilor lui Thassos, pe drumul de Limenaria, spre Maries, la cascada si lacul de acumulare din munti. Pe drumul care urca pana la 900 metri se face popas la manastirea Panaghia. Pe traseu se intalneste vegetatie alpina si subalpina care acopera grohotisurile, parauri si izvoare ce izvorasc din munte si serpuiesc pe fagasuri sapate in piatra muntelui, oferind cascade incantatoare, in cursul lor catre lacul de baraj artificial de la Maries.

Un alt popas se face in satul Kastro, cel mai vechi sat din insula, unde se poate vizita biserica si osuariul si se poate servi masa la o taverna traditionala cu mancaruri din gastronomia locala. Intoarcerea spre Potos se face pe o ruta ocolitoare (prin Pefkari, Limenaria) care ofera popas la o alta cascada ce da spectaculozitate locului si o cariera de marmura activa.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Thasos, Grecia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Jeep Trip?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Oferte turistice Thasos